LG anunta telefonul iCool G700

Autor:  | Publicat în:  LG 1.764 ori
<b>LG anunta telefonul iCool G700</b>Daca sunteti o persoana ocupata, care are constant telefonul "lipit" de ureche veti dori cu siguranta sa separati afacerile de chestiunile personale, fara a fi nevoie sa folositi doua terminale mobile. LG rezolva aceasta problema prin intermediul lui...

Daca sunteti o persoana ocupata, care are constant telefonul "lipit" de ureche veti dori cu siguranta sa separati afacerile de chestiunile personale, fara a fi nevoie sa folositi doua terminale mobile. LG rezolva aceasta problema prin intermediul lui iCool G700, pe care-l puteti admira in imaginea urmatoare:

Handsetul masoara doar 30mm in grosime si reprezinta de fapt 2 terminale intr-unul: un candybar traditional si un telefon cu clapeta. Cand se afla in mod candybar, terminalul suporta retele GSM dual band si permite utilizatorului sa foloseasca o tastatura destul de bizara. In aceasta varianta, telefonul primeste brandingului celebrului operator T-Mobile, in timp ce, in varianta cu clapeta, handsetul este compatibil cu retele 3G GSM.

De asemenea, aceeasi varianta dotata cu clapeta va include un display intern de 2 inch. Acest stil de design va va permite sa folositi doua terminale intr-un singur "corp", un feature extrem de util si o inovatie specifica celor de la LG. Nu se cunosc inca detalii despre pretul telefonului sau o data oficiala de lansare si suntem nerabdatori sa vedem telefonul "in actiune", de preferat in Europa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×