LG anunta telefonul iCool G700

Autor:  | Publicat în:  LG 1.796 ori
<b>LG anunta telefonul iCool G700</b>Daca sunteti o persoana ocupata, care are constant telefonul "lipit" de ureche veti dori cu siguranta sa separati afacerile de chestiunile personale, fara a fi nevoie sa folositi doua terminale mobile. LG rezolva aceasta problema prin intermediul lui...

Daca sunteti o persoana ocupata, care are constant telefonul "lipit" de ureche veti dori cu siguranta sa separati afacerile de chestiunile personale, fara a fi nevoie sa folositi doua terminale mobile. LG rezolva aceasta problema prin intermediul lui iCool G700, pe care-l puteti admira in imaginea urmatoare:

Handsetul masoara doar 30mm in grosime si reprezinta de fapt 2 terminale intr-unul: un candybar traditional si un telefon cu clapeta. Cand se afla in mod candybar, terminalul suporta retele GSM dual band si permite utilizatorului sa foloseasca o tastatura destul de bizara. In aceasta varianta, telefonul primeste brandingului celebrului operator T-Mobile, in timp ce, in varianta cu clapeta, handsetul este compatibil cu retele 3G GSM.

De asemenea, aceeasi varianta dotata cu clapeta va include un display intern de 2 inch. Acest stil de design va va permite sa folositi doua terminale intr-un singur "corp", un feature extrem de util si o inovatie specifica celor de la LG. Nu se cunosc inca detalii despre pretul telefonului sau o data oficiala de lansare si suntem nerabdatori sa vedem telefonul "in actiune", de preferat in Europa.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×