Feedly obține 500.000 de noi utilizatori În 48 de ore după ce Google a anunțat casarea lui Reader

1.101 ori
<b>Feedly obține 500.000 de noi utilizatori În 48 de ore după ce Google a anunțat casarea lui Reader</b>Cu câteva zile în urma Google anunța că începând cu această vară Google Reader nu va mai funcționa, stârnind dezaprobarea publicului, care a creat chiar o petiție pentru a salva Google Reder. Fanii feedurilor RSS au fost nevoiți să treacă la...

Cu câteva zile în urma Google anunța că începând cu această vară Google Reader nu va mai funcționa, stârnind dezaprobarea publicului, care a creat chiar o petiție pentru a salva Google Reder. Fanii feedurilor RSS au fost nevoiți să treacă la alternative, precum Feedly, care a atins un număr impresionant de downloaduri în ultimele 2 zile.

Site-ul agregator de știri Feedly a anunțat după retragerea lui Google Reader va că încerca să cloneze API-ul lui Reader, cel numit Normandy. Această veste a încântat publicul, astfel că Feedly a obținut 500.000 de noi utilizatori în doar 48 de ore. Feedbly folosește acum de 10 ori mai multă lățime de bandă decât folosea înainte de anunțul Google, iar aplicația lor pentru iOS este pe locul întâi în Apple App Store, în zona de aplicații gratuite.

Blogul Feedly menționează și care sunt scopurile sale pentru următoarele 30 de zile. Primul este ca serviciul să reziste afluxului mare de abonați și utilizatori, apoi primirea de feedback și utilizarea sa pentru a perfecționa serviciul. Feedly promite noi funcții adăugate săptămânal, iar dacă vreți alternative pentru Google Reader, puteți apela la Zite sau NewsBlur. Ambele își vor crește numărul de servere în așteptarea unui val de noi utilizatori.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×