Samurai vs Zombies Defense 2 review: un joc de acțiune și strategie foarte atractiv (Video)

1.958 ori
<b>Samurai vs Zombies Defense 2 review: un joc de acțiune și strategie foarte atractiv (Video)</b>în urmă cu un an vă prezentam review-ul lui Sony Xperia S, care includea și un review pentru jocul Samurai vs Zombies Defense. Ei bine, acum că tot îl testam pe Sony Xperia Z (2.649 lei pe eMAG), am decis să facem un review și pentru noul joc...

în urmă cu un an vă prezentam review-ul lui Sony Xperia S, care includea și un review pentru jocul Samurai vs Zombies Defense. Ei bine, acum că tot îl testam pe Sony Xperia Z (2.649 lei pe eMAG), am decis să facem un review și pentru noul joc Samurai vs Zombies.

E vorba despre Samurai vs Zombies Defense 2 , de la Glu Mobile, iar titlul e disponibil gratuit in Play Store și este unul de tip freemium. Ce-i drept e posibil să fiți tentați să plătiți pentru upgrade-uri sau Glu coins, deoarece jocul este destul de greu. Acest titlu ocupa 115 MB și va permite să jucați cu un Samurai, un Ronin sau o luptătoare Kunoichi. Fiecare are avantajele sale, samuraiul fiind rapid, iar Ronin având armura foarte bună, dar fiind și lent.

Observați și din video review că avem numeroase unități pe care le putem invoca, cu numeroase upgrade-uri disponibile. Să vă explic și conceptul acestui joc: controlați o unitate principală care atacă o serie de inamici și poate invoca și alte unități precum mici samurai, vrăjitori, arcași, sulițași și tot soiul de războinici. Fiecare costa o serie de puncte, pe care le primiți pe măsură ce trece timpul și înfrângeți inamici. Fiecare personaj și fiecare războinic poate fi upgradat, atât la capitolul armura, cât și atac și atacuri speciale. Fiecare personaj principal are si atacuri speciale pe care le selectati inainte de fiecare nivel.

Samurai vs Zombies Defense 2 review: un joc de acțiune și strategie foarte atractiv (Video)

Nivelele sunt foarte colorate, iar unghiul de vizualizare pentru acțiune este unul de tip side scrolling. Există și o componenta de multiplayer, pe care îl accesați doar dacă aveți destule Souls. Ați văzut în review că nu am avut destule souls pentru a accesa o bătălie în multiplayer, care ne pune fata în față cu alt jucător, cu propria sa armată.

Un joc foarte atractiv și amuzant, dar și foarte greu, dar în rest perfect, de aceea ia notă 9.8 din 10 de la noi. îl descărcați de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×