Fericitul câștigător al smartphone-ului Allview X2 Soul Lite, este Hadobas Peter din Baia Mare

1.072 ori
<b>Fericitul câștigător al smartphone-ului Allview X2 Soul Lite, este Hadobas Peter din Baia Mare</b>Luna trecută ne sosea pe masa de teste și Allview X2 Soul Lite, telefon compact ce ne aduce un design arătos, o cameră foto bună, dar și un preț accesibil. Acest terminal avea să fie subiectul unui concurs organizat de Mobilissimo și Allview...

Luna trecută ne sosea pe masa de teste și Allview X2 Soul Lite, telefon compact ce ne aduce un design arătos, o cameră foto bună, dar și un preț accesibil. Acest terminal avea să fie subiectul unui concurs organizat de Mobilissimo și Allview Mobile, concurs ce a luat sfârșit chiar ieri la ora 21:00, moment în care a fost extras și câștigătorul.

Folosindu-ne de serviciul de random.org am introdus în sistem lista celor 404 participanți, după care a fost decisă și persoana ce se bucură de un nou smartphone. Este vorba despre Hadobas Peter, câștigător pentru care acest premiu sosește la fix cu ocazia sărbătorilor de iarnă ce ne bat la ușă.

După cum știți, Allview X2 Soul Lite vine la pachet cu un display HD IPS LCD de 5 inch, cu un procesor quad-core Mediatek MT6735 de 1.3 GHz și cu 1 GB memorie RAM. Primim o cameră foto principală de 8 megapixeli, dar și un senzor frontal de 5 megapixeli. În acest moment, telefonul costă 699 lei pe Allview.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×