Google Inbox include acum o secţiune de excursii şi călătorii partajabile, plus ataşamente foto îmbunătăţite

589 ori
<b>Google Inbox include acum o secţiune de excursii şi călătorii partajabile, plus ataşamente foto îmbunătăţite</b>Scriam cu c&acirc;teva zile &icirc;n urmă despre posibila &icirc;nchidere a lui Gmail&nbsp;şi migrarea către Google Inbox, iar azi aflăm că acest din urmă serviciu a fost actualizat cu noi funcţii. Ele sunt axate pe călătorii şi vin la fix...

Scriam cu câteva zile în urmă despre posibila închidere a lui Gmail şi migrarea către Google Inbox, iar azi aflăm că acest din urmă serviciu a fost actualizat cu noi funcţii. Ele sunt axate pe călătorii şi vin la fix înainte de sărbătorile de iarnă.

Inbox afişa până acum informaţii despre călătorii şi excursii sub formă de Trip Bundles, dar acestea nu erau editabile. Ei bine, în noua versiune puteţi adăuga şi mailuri în acea secţiune, ele urmând a fi vizualizate şi offline, dacă nu aveţi conexiune date la îndemână. În plus, aceste Trip Bundles pot fi partajate cu prietenii şi familia.

Google Inbox include acum o secţiune de excursii şi călătorii partajabile, plus ataşamente foto îmbunătăţite

Astfel în loc să trimiteţi celor dragi 5 mailuri despre zboruri, autocare şi destinaţii, puteţi trimite unul singur. O altă noutate este un sistem îmbunătăţit de ataşamente foto, care oferă acces mai rapid la fişierele recente şi posibilitate de a ataşa multiple imagini deodată. Noile funcţii vor sosi de-a lungul următoarei săptămâni, la fix înainte de Crăciun.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×