Karbonn Titanium S6, fratele îndepărtat al lui Galaxy S4 acum la reducere la eMAG.ro, cu 23%

1.934 ori
<b>Karbonn Titanium S6, fratele îndepărtat al lui Galaxy S4 acum la reducere la eMAG.ro, cu 23%</b>Karbonn Titanium S6 este un telefon apreciat de noi drept un fel de "frate &icirc;ndepărtat al lui Galaxy S4", iar azi aflăm că el a primit o reducere atractivă la eMAG.ro. Terminalul costă 499.99 lei, &icirc;n loc de 649 lei c&acirc;t costă de...

Karbonn Titanium S6 este un telefon apreciat de noi drept un fel de "frate îndepărtat al lui Galaxy S4", iar azi aflăm că el a primit o reducere atractivă la eMAG.ro. Terminalul costă 499.99 lei, în loc de 649 lei cât costă de obicei.

Atunci când am testat acest telefon am apreciat ecranul său luminos, volumul ridicat şi bateria destul de bună pentru un model low end. Handsetul vine cu un procesor quad core MediaTek MT6582 de 1.3 GHz, GPU Mali 400 MP şi face faţă destul de OK jocurilor cu grafică 3D. Handsetul are parte şi de 4 GB stocare şi de un ecran IPS LCD de 5 inch, cu rezoluţie de 540 x 960 pixeli.

Karbonn Titanium S6, fratele îndepărtat al lui Galaxy S4 acum la reducere la eMAg.ro, cu 23%

Terminalul vine cu o baterie de 2000 mAh şi o cameră de 8 megapixeli în spate, cu performanţa destul de rezonabilă în această gamă de preţ. Un lucru de menţionat aici este că terminalul filmează la rezoluţie maximă 480p, că are o cameră cu puţine opţiuni şi oferă doar 2 GB de stocare din cei 4 GB. Designul ce imită Galaxy S4 poate fi apreciat de fanii Samsung. Puteți cumpăra telefonul de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×