Ferrari pe iPhone, prin Gameloft

2.462 ori
<b>Ferrari pe iPhone, prin Gameloft</b>Gameloft a anuntat ca a semnat un contract cu Ferrari, care ii va permite sa creeze jocuri pentru telefonul mobil, care sa includa bolizii celebrului producator de automobile. Primul titlu din aceasta serie de jocuri este Ferrari World Championship, care...

Gameloft a anuntat ca a semnat un contract cu Ferrari, care ii va permite sa creeze jocuri pentru telefonul mobil, care sa includa bolizii celebrului producator de automobile.

Primul titlu din aceasta serie de jocuri este Ferrari World Championship, care va sosi catre finalul acestei luni. Jocul va permite sa intrati in pielea lui Kimi Raikkonen sau Felipe Massa, conducand o masina de Formula 1, fie in sezonul curent, fie simtind viteza pe un Ferrari F500 F1 din 1951. Trebuie sa ne amintim ca Gameloft are ora actuala licenta Ferrari si a anuntat de curand ca va aduce cel putin 15 jocuri celebre pe iPhone in acest an.

Sa fie oare jocurile Ferrari destinate detinatorilor handsetului produs de Apple? Este evident ca producatorul de jocuri va folosi din plin licenta sa pentru a produce titluri pentru iPhone. Ramane de vazut cum le vom controla pe acestea, fiind cunoscute problemele pe care le au in general gamerii cu un joc de curse, in special daca il controleaza cu ajutorul unui touchscreen.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×