Sony Ericsson XPERIA X1 isi prezinta specificatiile oficiale

1.559 ori
<b>Sony Ericsson XPERIA X1 isi prezinta specificatiile oficiale</b>Sony Ericsson tocmai a lansat lista oficiala cu specificatii tehnice pentru modelul XPERIA X1. Majoritatea feature-urilor sunt cunoscute deja, dar exista si detalii suplimentare pe care le veti aprecia. Printre cele mai importante dotari ale lui X1 se...

Sony Ericsson tocmai a lansat lista oficiala cu specificatii tehnice pentru modelul XPERIA X1. Majoritatea feature-urilor sunt cunoscute deja, dar exista si detalii suplimentare pe care le veti aprecia.

Printre cele mai importante dotari ale lui X1 se numara o serie de panouri, cum ar fi cel Sony Ericsson, care ofera utilizatorului stiri, meteo, finante, ora pe glob si shortcuturi catre diverse aplicatii. Un alt panou util este cel Media Experience, destinat navigarii si consumului multimedia. Lista continua cu panoul Slideshow, care prezinta cele mai noi clipuri video si imagini, dar si panoul Microsoft Today, ecranul standard Windows Mobile Today. Ultimele 2 panouri sunt 3D Fish, un acvariu 3D cu pesti si panoul customizat de catre utilizator.

Lista detaliata de functii continua cu media sharing, feature compatibil DLNA, care va functiona cu ajutorul lui ActiveSync sau prin WiFi. La capitolul inregistrare video, XPERIA X1 exceleaza, suportand inregistrare in format MPEG-4 la 30 fps (VGA), sau in format H.263 la 30 fps (VGA, modelul din SUA doar la 24 fps) sau H.264 la 15 fps (VGA, nu este suportat pe modelul din SUA). Browserul standard cu care soseste terminalul este Internet Explorer, iar Google Maps este preinstalat. In ce priveste emailul, X1 suporta Exchange Direct Push, Gmail, Yahoo!, Live Hotmail, iar conturile POP3 sunt configurate automat.

In cele din urma, trebuie sa aflati ca Sony Ericsson XPERIA X1 soseste cu Java ME preinstalat si este dotat cu slot microSD, compatibil SDHC. Acum ramane doar sa punem mana pe acest terminal, in varianta sa reala, de indata ce isi face aparitia, speram noi in 2008.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×