Filmele sosesc acum pe telefonul tau cu DivX Mobile

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 2.184 ori
<b>Filmele sosesc acum pe telefonul tau cu DivX Mobile</b>Playerul video DivX oficial pentru telefoane mobile, DivX Mobile a primit un important update, care ii permite sa suporte serviciul video "la cerere", oferind utilizatorilor continuturile dorite. DivX Inc. produce codecul cu acelasi nume, care permite...

Playerul video DivX oficial pentru telefoane mobile, DivX Mobile a primit un important update, care ii permite sa suporte serviciul video "la cerere", oferind utilizatorilor continuturile dorite.

DivX Inc. produce codecul cu acelasi nume, care permite comprimarea clipurilor video, astfel incat ele sa ocupe putin spatiu, iar imaginea sa fie de calitate. Compania a lansat un serviciu VOD (video on demand), care permite utilizatorilor sa descarce filme in format DivX prin intermediul furnizorilor de continuturi care colaboreaza cu DivX Inc. Versiunea mobila a clientului, care oferea pana acum playback doar pentru continuturi stocate in memoria terminalului, ruleaza pe Symbian S60 si terminale UIQ.

Versiunea v.90 soseste cu numeroase fixuri pentru bugurile intalnite la variantele precedente, iar aplicatia este disponibila gratuit, impreuna cu un soft compatibil Windows, care va permite sa convertiti alte formaturi in DivX. Va trebui totusi sa va inregistrati pe lista de clienti ai companiei, pentru a avea acces la softurile gratuite.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×