Rufus Cuff e o “tabletă” de purtat la încheietura, care duce smartwatchurile la nivelul următor

2.135 ori
<b>Rufus Cuff e o “tabletă” de purtat la încheietura, care duce smartwatchurile la nivelul următor</b>Rufus Cuff este un smartwatch cu adevărat spectaculos, unul ce se vrea a fi mai degrabă o tabletă purtabilă. Acest device interesant  a fost anterior subiectul unei campanii de crowfunding, ba chiar una reușită ce i-a adus companiei producătoare suma de

Înainte să avem smartwatchurile moderne, a existat o perioadă când primeam device-uri de pus la încheietura ce erau pur şi simplu telefoane adaptate la format de ceas. Acum parcă ceasurile smart au început să fie tot mai mari, culminând cu ceea ce vedem mai jos, un soi de tableta de purtat la încheietura, cu numele de Rufus Cuff.

E drept că "tableta" e mult spus pentru un terminal cu ecran de 3.2 inch şi Android, dar era o vreme când şi un smartphone cu ecran de 5 inch era considerat tableta. Rufus Cuff nu are pretenţia să fie deloc compact, ba chiar e foarte masiv şi face mâna să transpire. În plus, e şi gros şi angular, deci nu e chiar definiţia comodităţii.

În ciuda acestor aspecte, el a primit un număr mare de precomenzi, conform CEO-ului companiei care a creat produsul. Se pare că gadgetul ar fi destinat utilizării în cadrul firmelor cu inventare complexe. El vine cu o aplicaţie dedicată şi un scanner care se conectează la el, permiţând inventarierea de produse, validarea de bilete şi rezervări şi realizarea a multe sarcini legate de logistică.

Produsul costă 300 de dolari şi a fost deja subiectul unei campanii de crowdfunding reuşite. Muncitorii în depozite şi hoteluri par cei mai interesaţi de Rufus Cuff, iar crowdfundingul a generat deja 800.000 de dolari pentru acest model. Cei de la Engadget au testat un prototip, care vine cu un ecran de 3.2 inch, cu rezoluţie de 400 x 240 pixeli şi dotat cu o cameră frontală de 640 x 480 pixeli.

Câtă vreme Cuff rămâne doar un gadget de folosit la muncă e OK, pentru că în depozite nu are nimeni pretenţia de estetică. Din cate vedem ruleaza Android full si poate rula cam orice aplicatie de pe un handset entry level, inclusiv Angry Birds. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×