Finala Champions League aduce şi o nouă bâlba pentru HTC: modelul One M9 din aur fotografiat de HTC cu un... iPhone

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.683 ori
<b>Finala Champions League aduce şi o nouă bâlba pentru HTC: modelul One M9 din aur fotografiat de HTC cu un... iPhone</b>Cu c&acirc;ţiva ani &icirc;n urmă, RIM se poticnea din gafa &icirc;n gafă, astfel că după ce oameni au fost răniţi la o lansare BlackBerry din Asia, la c&acirc;teva zile după oficiali RIM erau prinşi beţi &icirc;n avion. Ei bine, după ce tocmai...

Cu câţiva ani în urmă, RIM se poticnea din gafa în gafă, astfel că după ce oameni au fost răniţi la o lansare BlackBerry din Asia, la câteva zile după oficiali RIM erau prinşi beţi în avion. Ei bine, după ce tocmai CEO-ul HTC a făcut un mea culpa cu câteva zile în urmă, vedem o nouă gafa a producătorului lui HTC One M9.

După cum probabil ştiţi deja, astăzi e ziua finalei Champions League, competiţie sponsorizată de HTC. Cu această ocazie HTC a lansat o versiune din aur de 24 de karate a lui HTC One M9. Toate bune şi frumoase până acum, nu? Ei bine, HTC s-a grăbit să posteze pe Twitter o fotografie hands on cu telefoanele aurite, iar în reflexia metalului preţios se vedea că fotografia fusese realizată cu un... iPhone.

Finala Champions League aduce şi o nouă bâlba pentru HTC: modelul One M9 din aur fotografiat de HTC cu un... iPhone

Pare a fi vorba de un iPhone 6 Plus, dar nu putem garanta acest lucru. Evident, imaginea a dispărut imediat de pe Twitter, dar a fost salvată de toate publicaţiile online pentru posteritate. Cineva a fost cu siguranţă tras de urechi din echipa de PR HTC. Adevărul e că fotografia arata foarte bine şi mă îndoiesc că ar fi arătat la fel de bine şi dacă autorul sau era un HTC One M9, dacă e să fim răutăcioşi.

Finala Champions League aduce şi o nouă bâlba pentru HTC: modelul One M9 din aur fotografiat de HTC cu un... iPhone

Încă nu e clar dacă acest model din aur va fi vândut către public sau e doar destinat participanţilor la finală de diseară. Şi pe final o întrebare: Juventus sau Barcelona?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×