Firefox 4.0 beta disponibil acum pe terminalele Android

Autor:  | Publicat în:  Software 1.187 ori
<b>Firefox 4.0 beta disponibil acum pe terminalele Android</b>Cunoscut in prealabil drept Fennec, varianta mobila a browserului Firefox a atins acum versiunea 4.0 beta si este disponibila pe terminalele Android. Am testat acest browser mobil pe Google Nexus One si spre deosebire de versiunile mai vechi, acest soft...

Cunoscut in prealabil drept Fennec, varianta mobila a browserului Firefox a atins acum versiunea 4.0 beta si este disponibila pe terminalele Android. Am testat acest browser mobil pe Google Nexus One si spre deosebire de versiunile mai vechi, acest soft ne-a dat impresia ca va reusi si va castiga numerosi utilizatori.

Totusi, trebuie mentionat si un defect: nu putem rula browserul de pe cardul SD, iar pachetul de instalare de 20 MB devine incomod pentru un soft instalat in root. Va reamintim ca browserul mobil Fennec 2.0 a fost rebranduit saptamana trecuta, fiind acum cunoscut drept Firefox 4.0, pentru a continua linia de branding a variantei desktop.

Aceasta versiune de Firefox foloseste aceeasi tehnologie ca si varianta desktop si este optimizata pentru experienta de browsing de pe mobil. Aplicatia se axeaza pe cresterea performantei si imbunatatirea felului in care browserul raspunde la comenzi. Printre noile functii ale aplicatiei se numara Electrolysis si Layers, prima permitand interfatei browserului sa ruleze intr-un proces separat de randarea continutului web, pentru o experienta rapida de navigare.

Layers imbunatateste grafica, in special cand vine vorba de scrolling, zooming si animatii.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×