Telefonul care omoara virusi, expus la CEATEC 2010

1.225 ori
<b>Telefonul care omoara virusi, expus la CEATEC 2010</b>Daca saptamana viitoare va fi marcata de lansarea lui Windows Phone 7, aceasta saptamana a stat sub semnul expozitiei CEATEC 2010, din Japonia. In cadrul sau am putut vedea atat prototipuri de tableturi Toshiba, cat si un telefon cu ecran dual touch de la...

Daca saptamana viitoare va fi marcata de lansarea lui Windows Phone 7, aceasta saptamana a stat sub semnul expozitiei CEATEC 2010, din Japonia. In cadrul sau am putut vedea atat prototipuri de tableturi Toshiba, cat si un telefon cu ecran dual touch de la Fujitsu si acum un handset care ucide virusii si bacteriile, emitand ioni.

Terminalul pe care il puteti admira in galeria de aici a fost expus de catre operatorul japonez NTT DoCoMo, care a subliniat faptul ca in lumea moderna mainile utilizatorului sunt mereu murdare. Pentru a rezolva aceasta problema, telefonul expus a fost dotat cu un purificator de aer bazat pe emisie de ioni. Cunoscut drept "Plasmacluster", handsetul poate curata aerul pe o raza de 30 de centimetri in jurul sau.

Ionii sunt emisi prin partea inferioara a telefonului, prin 6 orificii speciale. Tehnologia lui Plasmacluster este inca in faza de dezvoltare, iar NTT DoCoMo spera ca terminalul sa fie micsorat de-a lungul acestui proces. Sapunul lichid sau servetelele umede din poseta nu mai sunt de ajuns?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×