Firefox 4, disponibil acum pe Android; Iată noile funcții! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mozilla Firefox 1.255 ori
<b>Firefox 4, disponibil acum pe Android; Iată noile funcții! (Video)</b>Mozilla tocmai a anunțat lansarea lui Firefox 4, în varianta pentru Android. Noul browser mobil sosește după luni bune de testare și vine cu funcții precum Firefox Sync, care permite sincronizarea de taburi, informații personale și setări cu...

Mozilla tocmai a anunțat lansarea lui Firefox 4, în varianta pentru Android. Noul browser mobil sosește după luni bune de testare și vine cu funcții precum Firefox Sync, care permite sincronizarea de taburi, informații personale și setări cu Firefox 4 aflat pe altă platformă.

Un lucru inovator la Firefox 4 este faptul că interfața sa va afișa paginile web pe întreg ecranul, iar pentru a deschide taburi, va trebui să efectuați o mișcare de "ștergere" către dreapta pe ecranul handsetului. Pentru a intra în meniul de Setări, veți face swipe către stânga. Bara de adrese este situată în mod clasic, în partea superioară a ecranului, dar aceasta va dispărea pe măsură ce faceți scroll, pentru o vizualizare mai bună a paginii.

Firefox 4, disponibil acum pe Android; Iată noile funcții! (Video)

Mozilla afirmă că Firefox 4 este de până la 3 ori mai rapid decât browserul standard din Android, lucru observat de către cei care au testat softul pe un Samsung Galaxy Tab de exemplu. Noul Firefox pentru Android include și suport pentru extensii, suport avansat pentru HTML5, dar îi lipsește compatibilitatea cu Adobe Flash deocamdată. Aceasta va sosi sub forma unei viitoare actualizări.

Aflați că Firefox 4 a fost lansat și pe platforma Nokia Maemo simultan cu cea Android.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×