Linux pe terminale mobile, acum și cu multitasking, În varianta LiMo 4

Autor:  | Publicat în:  Linux 1.110 ori
<b>Linux pe terminale mobile, acum și cu multitasking, În varianta LiMo 4</b>LiMo este un sistem de operare bazat pe Linux, dar dedicat terminalelor mobile și iată că Fundația din spatele acestei platforme a obținut aprobarea pentru a implementa OS-ul pe 4 tipuri de terminale: smartphone-uri high end, smartphone-uri de nivel...

LiMo este un sistem de operare bazat pe Linux, dar dedicat terminalelor mobile și iată că Fundația din spatele acestei platforme a obținut aprobarea pentru a implementa OS-ul pe 4 tipuri de terminale: smartphone-uri high end, smartphone-uri de nivel mediu, modele entry level și tablete.

Fundația LiMO include numeroși operatori și producători de hardware, care au făcut lobby pentru promovarea lui Linux în această formă. încununate de succes, eforturile acestora au dus la actuala evoluție a lui LiMo, ajuns la versiunea a patra, gata de a sosi pe piață pe terminale mobile în a doua jumătate a acestui an.

Operatorii vor contribui la promovarea lui LiMo 4, care a fost prezentat la Mobile World Congress 2011. Printre companiile interesante de acest OS se numără Samsung, Vodafone, Panasonic și NEC. LiMO 4 vine cu multitasking, servicii bazate pe locație și suport pentru senzori de tot felul. în plus, platforma este foarte flexibilă și ușor de customizat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×