Firefox nu va sosi pe iPhone si Android, conform unui interviu

1.345 ori
<b>Firefox nu va sosi pe iPhone si Android, conform unui interviu</b>Un interviu cu Christian Sejersen, director al inginerilor din domeniul mobil de la Mozilla confirma faptul ca nu va exista o versiune de Firefox Mobile pentru Android sau platforma Mobile OS X. In legatura cu aceste platforme, in special Android,...

Un interviu cu Christian Sejersen, director al inginerilor din domeniul mobil de la Mozilla confirma faptul ca nu va exista o versiune de Firefox Mobile pentru Android sau platforma Mobile OS X.

In legatura cu aceste platforme, in special Android, oficialul Mozilla a afirmat ca nu se lucreaza la o versiune a browserului pentru acestea, nu acum si nici in viitorul apropiat. Motivatia este foarte simpla in cazul lui iPhone: developerii nu doresc sa creeze o aplicatie care ofera aceleasi functii ca si un soft oferit deja de Apple, plus ca firma lui Steve Jobs nu permite rularea aplicatiilor in background.

Sejersen a reamintit publicului ca Mozilla ia in calcul lansarea browserului sau mobil pe Nokia N810, bazat pe Linux si cu acces liber la API-uri si OS, plus un touchscreen de mari dimensiuni. O versiune alfa a lui Firefox Mobile va sosi "candva" in aceasta saptamana. Firefox Mobile va rula atat pe versiuni touch, cat si non-touch de Windows Mobile.

Sursa:Wmpoweruser

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×