Produse evoMAG.ro

Nokia 5800 XpressMusic apare in noul clip al lui Britney, Womanizer

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.408 ori
<b>Nokia 5800 XpressMusic apare in noul clip al lui Britney, Womanizer</b>Dupa ce faimosul Nokia Tube, sau 5800 XpressMusic a fost vazut pentru prima oara in cel mai nou film din seria Batman, The Dark Knight, iata-l si intr-un clip al lui Britney Spears, "Womanizer" (telefonul apare in minutul 1:30): Aceasta mutare de...

Dupa ce faimosul Nokia Tube, sau 5800 XpressMusic a fost vazut pentru prima oara in cel mai nou film din seria Batman, The Dark Knight, iata-l si intr-un clip al lui Britney Spears, "Womanizer" (telefonul apare in minutul 1:30):

Aceasta mutare de marketing este destul de inspirata, poate chiar mai reusita decat a celor de la Apple, care si-au "distribuit" handsetul in cateva seriale si l-au dat si pe mana unor celebritati ca Madonna. In schimb, Nokia Tube si-a facut aparitia pana acum intr-un film foarte popular, intr-un clip video ce se anunta a fi popular si ramane de vazut ce alta abordare va mai alege Nokia.

Ar mai lipsi doar includerea telefonului intr-un joc video, gen Far Cry 2, desi este greu de imaginat cum si-ar putea face aparitia un telefon muzical intr-un shooter plin de actiune. Ar fi aratat mai bine un iPhone 3G sau un BlackBerry Bold in clipul lui Britney? Ce parere aveti?

Sursa:Gsmdome

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×