Nokia 5800 XpressMusic apare in noul clip al lui Britney, Womanizer

1.613 ori
<b>Nokia 5800 XpressMusic apare in noul clip al lui Britney, Womanizer</b>Dupa ce faimosul Nokia Tube, sau 5800 XpressMusic a fost vazut pentru prima oara in cel mai nou film din seria Batman, The Dark Knight, iata-l si intr-un clip al lui Britney Spears, "Womanizer" (telefonul apare in minutul 1:30): Aceasta mutare de...

Dupa ce faimosul Nokia Tube, sau 5800 XpressMusic a fost vazut pentru prima oara in cel mai nou film din seria Batman, The Dark Knight, iata-l si intr-un clip al lui Britney Spears, "Womanizer" (telefonul apare in minutul 1:30):

Aceasta mutare de marketing este destul de inspirata, poate chiar mai reusita decat a celor de la Apple, care si-au "distribuit" handsetul in cateva seriale si l-au dat si pe mana unor celebritati ca Madonna. In schimb, Nokia Tube si-a facut aparitia pana acum intr-un film foarte popular, intr-un clip video ce se anunta a fi popular si ramane de vazut ce alta abordare va mai alege Nokia.

Ar mai lipsi doar includerea telefonului intr-un joc video, gen Far Cry 2, desi este greu de imaginat cum si-ar putea face aparitia un telefon muzical intr-un shooter plin de actiune. Ar fi aratat mai bine un iPhone 3G sau un BlackBerry Bold in clipul lui Britney? Ce parere aveti?

Sursa:Gsmdome

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×