Firefox OS Marketplace În primele capturi de ecran

Autor:  | Publicat în:  Firefox 1.041 ori
<b>Firefox OS Marketplace În primele capturi de ecran</b>Firefox pregătește un sistem de operare pentru telefoanele inteligente. Inițial, proiectul lor era cunoscut sub numele Boot to Gecko. Au primit sprijin de la nume mari din rândul companiilor de telefonie mobilă cât și al unor producători de...

Firefox pregătește un sistem de operare pentru telefoanele inteligente. Inițial, proiectul lor era cunoscut sub numele Boot to Gecko. Au primit sprijin de la nume mari din rândul companiilor de telefonie mobilă cât și al unor producători de hardware. Bănuiesc că lucrează intens pentru o lansare cât mai rapidă, la început au lăsat să se înțeleagă că vor fi telefone cu un preț de achiziție redus.

Lansarea primelor telefoane cu Firefox OS este prognozată pentru prima parte a lui 2013, iar companiile ce vor produce aceste telefoane la început: Apple și ZTE.

Firefox OS Marketplace va concura direct cu magazine de aplicații pentru smartphone mult mai cunoscute precum Google Play, App Store, Nokia Store, Windows Phone Marketplace. Au adus un design simplu, minimalist, cu accent pe funcțiile importante. Deocamdată sunt doar aplicații gratuite și mai târziu se presupune că vor avea și aplicații plătite, aici vor fi nevoiți să implementeze o soluție mai complexă.

Cu siguranță va fi loc pentru un sistem de operare mobil care să pună accent pe viteză, simplitate, operativitate. Numai așa ar reuși Firefox să-și găsească loc într-o piață extrem de competitivă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×