Firimituri de brevete de la Apple pentru Samsung

1.279 ori
<b>Firimituri de brevete de la Apple pentru Samsung</b>Deși la prima vedere s-ar părea că Apple are dispoziția de a negocia o licențiere pentru unele tehnologii aflate în dispută cu Samsung, ce avem aici sunt doar firimituri pe lângă potul cel mare. Gigantul din Cupertino și-a anunțat dispoziția...

Deși la prima vedere s-ar părea că Apple are dispoziția de a negocia o licențiere pentru unele tehnologii aflate în dispută cu Samsung, ce avem aici sunt doar firimituri pe lângă potul cel mare. Gigantul din Cupertino și-a anunțat dispoziția de a oferi licența pentru brevetele de nivel inferior, care vor sta la dispoziția companiei asiatice.

Informația provine dintr-un document de 65 de pagini pe care Apple l-a înaintat curții judiciare din Australia săptămâna trecută. Aceeași curte a decis cu doar zile în urma să interzică tableta Galaxy Tab 10.1 din Australia, după ce o măsură similară a fost pusă în aplicare și în Germania. între timp Samsung lucrează la propria interdicție la vânzare a lui iPhone 4S, pe motiv că ar încălca brevete legate de conectivitate.

Această ușoară deschidere arata că Apple ar fi pregătită să permită producătorilor de terminale Android să folosească câteva tehnologii proprii, dar de nivel inferior și fără a afecta vreun iDevice. Ce înseamnă acest lucru? O nouă sursă de profit pentru creatorul lui iPad și iPhone. La urma urmei de ce să obțină doar Microsoft profit pe baza de brevete atunci când terminalele Android se vând?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×