Firimituri de brevete de la Apple pentru Samsung

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.237 ori
<b>Firimituri de brevete de la Apple pentru Samsung</b>Deși la prima vedere s-ar părea că Apple are dispoziția de a negocia o licențiere pentru unele tehnologii aflate în dispută cu Samsung, ce avem aici sunt doar firimituri pe lângă potul cel mare. Gigantul din Cupertino și-a anunțat dispoziția...

Deși la prima vedere s-ar părea că Apple are dispoziția de a negocia o licențiere pentru unele tehnologii aflate în dispută cu Samsung, ce avem aici sunt doar firimituri pe lângă potul cel mare. Gigantul din Cupertino și-a anunțat dispoziția de a oferi licența pentru brevetele de nivel inferior, care vor sta la dispoziția companiei asiatice.

Informația provine dintr-un document de 65 de pagini pe care Apple l-a înaintat curții judiciare din Australia săptămâna trecută. Aceeași curte a decis cu doar zile în urma să interzică tableta Galaxy Tab 10.1 din Australia, după ce o măsură similară a fost pusă în aplicare și în Germania. între timp Samsung lucrează la propria interdicție la vânzare a lui iPhone 4S, pe motiv că ar încălca brevete legate de conectivitate.

Această ușoară deschidere arata că Apple ar fi pregătită să permită producătorilor de terminale Android să folosească câteva tehnologii proprii, dar de nivel inferior și fără a afecta vreun iDevice. Ce înseamnă acest lucru? O nouă sursă de profit pentru creatorul lui iPad și iPhone. La urma urmei de ce să obțină doar Microsoft profit pe baza de brevete atunci când terminalele Android se vând?


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×