Steve Jobs pe Discovery la Mythbusters Într-o ediție comemorativă - iGenius

1.141 ori
<b>Steve Jobs pe Discovery la Mythbusters Într-o ediție comemorativă - iGenius</b>Seria de tributuri pentru Steve Jobs continuă și la Discovery, cu o ediție specială a emisiunii Mythbusters, astfel că dacă sunteți fani ai lui Adam și Jamie, atunci fiți cu ochii pe Discovery și sigur veți vedea în reluare ediția "iGenius"....

Seria de tributuri pentru Steve Jobs continuă și la Discovery, cu o ediție specială a emisiunii Mythbusters, astfel că dacă sunteți fani ai lui Adam și Jamie, atunci fiți cu ochii pe Discovery și sigur veți vedea în reluare ediția "iGenius".

Cei doi trăzniți ai experimentelor științifice mărturisesc că au fost influențați în mod fundamental de Steve Jobs, de aici și numele episodului special de o oră, difuzat în SUA pe 16 octombrie. Trebuie mentionat că în California data de 16 octombrie a devenit ziua oficială Steve Jobs, fără a fi neapărat o zi liberă sau o sărbătoare marcată în calendar, dar având totuși rol simbolic.

Episodul "iGenius:How Steve Jobs Changed the World" va fi unul cu siguranță interesant și vom avea o oră la dispoziție pentru a afla detalii inedite din viața celui care a schimbat interacțiunea cu PC-ul fundamental și a redefinit conceptul de smartphone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×