Firmware-ul iPhone 2.2 beta 2 disponibil acum, pentru developeri

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.064 ori

Apple a pus la dispozitie noul sau firmware developerilor, dar nici acest software nu reuseste sa implementeze functiile pe care posesorii de iPhone le asteapta cu nerabdare. Versiunea 2.2 beta a firmware-ului iPhone nu suporta copy/paste, sau scrierea...

Apple a pus la dispozitie noul sau firmware developerilor, dar nici acest software nu reuseste sa implementeze functiile pe care posesorii de iPhone le asteapta cu nerabdare.

Fimware-ul Apple 2.2 in versiunea Beta

Versiunea 2.2 beta a firmware-ului iPhone nu suporta copy/paste, sau scrierea unui mail in mod landscape, sau macar primirea unei imagini/clip video prin MMS, eventual primirea notificarilor push pentru aplicatii third party... Totusi, datorita acestui software, veti putea folosi Google Maps impreuna cu functia Street View acum!

Din pacate, toate functiile mentionate anterior sunt mult mai utile decat aceasta din urma si se pare ca oficialilor de la Apple le pasa mai mult de duelul cu Google/Android, care ofera o functie similara, decat de utilizatori. Macar acum fanii iPhone nu se vor mai rataci si va amintim ca Street View este acea aplicatie care afiseaza pe ecranul pe care vedeti cladirile si mediul care va inconjoara diferite indicatii si informatii despre transporturi si puncte de reper.

Sursa: Boygeniusreport

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×