Un nou serviciu Visual VoiceMail pentru Windows Mobile

Autor:  | Publicat în:  Software 1.005 ori
<b>Un nou serviciu Visual VoiceMail pentru Windows Mobile</b>Fusion Voicemail Plus, produs de catre PhoneFusion este un sistem de visual voice mail care nu numai ca intercepteaza apelurile ratate pe telefonul mobil, dar accepta si apelurile pierdute pentru orice numar al celorlalte retele folosite, incluzand...

Fusion Voicemail Plus, produs de catre PhoneFusion este un sistem de visual voice mail care nu numai ca intercepteaza apelurile ratate pe telefonul mobil, dar accepta si apelurile pierdute pentru orice numar al celorlalte retele folosite, incluzand sisteme VoIP si chiar faxuri. Iata prezentarea serviciului, facuta de un "dur" ce aminteste mai degraba de Kid Rock, decat de Bill Gates:

De fiecare data cand apelantul lasa un mesaj vocal, un SMS va va fi trimis pe telefonul mobil. Apoi veti auzi un semnal audio, iar informatiile despre apelul ratat vor fi afisate pe ecranul handsetului dumneavoastra. Printre datele afisate se numara data si ora la care a fost lasat mesajul vocal, plus identitatea apelantului (cea reala, fara a folosi lista dumneavoasta de contacte).

Puteti face scroll cu usurinta prin lista de voicemail-uri primite, pentru a verifica daca ati ratat vreun mesaj important. Totul se face cu ajutorul unei interfate touch, astfel ca trebuie doar sa atingeti mesajul dorit pentru a-l selecta, ascultandu-l apoi si avand si optiunea de a suna imediat inapoi apelantul sau a trimite un mesaj text.

In vreme ce pana acum Fusion Voicemail Plus era disponibil pe terminalele BlackBerry, el poate fi folosit acum si pe cele ce ruleaza Windows Mobile 5 si 6, iar tarifele practicate in cazul acestui serviciu sunt de 9.95 dolari pe luna.

Sursa: Wmpoweruser

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×