Un Nokia 8 Pro cu procesor Snapdragon 845 și cameră Penta Lens se află în lucru; Iată detalii

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.224 ori
<b>Un Nokia 8 Pro cu procesor Snapdragon 845 și cameră Penta Lens se află în lucru; Iată detalii </b>Multă vreme am considerat că acel smartphone Nokia cu 5 camere foto care a apărut în brevete va fi numit Nokia 10, detaliu care nu este tocmai real aparent. Descoperim că numele acestui dispozitiv va fi mai degrabă Nokia 8 Pro

Am tot auzit în ultima vreme de un Nokia 8 Sirocco, de un Nokia 9, ba chiar de un Nokia 10 penta lens, dar denumirile continuă să se schimbe. Acum aflăm că ni se pregătește un așa numit Nokia 8 Pro, care de fapt preia camera penta lens.Terminalul ar urmă să debuteze în intervalul august-septembrie pe piață și avem și câteva detalii despre el.

Nokia 8 Pro

În mod cert e un flagship, judecând după integrarea procesorului Qualcomm Snapdragon 845. Acel "Pro" din nume vine de la mecanismul camerei, care ar fi rotativ și bazat pe 5 senzori foto. La bază modulul e unul dual camera, dar încă o serie de senzori și lentile se vor roti în fața uneia dintre camere pentru a crea efectele optice dorite. Optica Zeiss e la posturi și așteptăm și 6 GB RAM la bord. Nokia 8 Pro va avea un scanner de amprente plasat sub modulul camerei, așa cum apare în schița din acest articol.

În spate găsim și un panou din sticlă 3D, similar cu ce am auzit că ar fi avut Nokia 9. Sursa mai scrie și că primim un ecran 18:9 și un format similar cu Nokia 9 și Nokia 8 Sirocco. Posibil ca Nokia 8 Pro să vină la MWC duminică pe 25 februarie și Nokia 10 la IFA 2018, cu upgrade-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×