Samsung Galaxy S9 se va livra cu un senzor de iris actualizat; rezoluția crește de la 2 mpx la 3 mpx

1.198 ori
<b>Samsung Galaxy S9 se va livra cu un senzor de iris actualizat; rezoluția crește de la 2 mpx la 3 mpx</b>Apar astăzi și informații despre senzorul de iris pe care Samsung îl va aduce la bordul smartphone-urilor Galaxy S9 și Galaxy S9+, vești ce sosesc din partea publicației Korea Herald. Aceasta afirmă că noile telefoane se vor livra

Fiecare săptămână vine cu detalii noi despre Samsung Galaxy S9, un telefon a cărui sezon de leak-uri a fost deschis de o bună perioadă de timp. S-a confirmat că scanner-ul de amprente va fi repoziționat și de curând am privit și asupra unei presupuse fotografii reale pentru o machetă a telefonului. Acum ne îndreptăm atenția totală către un raport emis recent de către publicația Korea Herald.

Surse citate de aceștia afirmă că sud-coreenii de la Samsung plănuiesc să aducă un senzor de iris actualizat pe noile telefoane, rezoluția componentei crescând de la 2 mpx (pe S8) la 3 megapixeli. Această creștere a megapixelilor face referire la captura unor imagini mai clare a irisului și la capabilitatea de recunoaștere a utilizatorului chiar și atunci când aceștia poartă ochelari, își mișcă pupila sau când este prea întuneric sau prea lumină în cameră.

De asemenea aflăm că Samsung ar lucra și la software-ul lui S9 pentru îmbunătățirea recunoașterii pe bază de iris, fiind chiar vehiculată durata de sub o secundă pentru deblocarea prin această metodă. Din această știre putem deduce că pentru moment Samsung nu va veni cu o soluție la fel de avansată precum Face ID, dar la Note 9 sau în 2019 am putea vedea ceva de genul. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×