Flanco ne pregătește reduceri de până la 65% în această seară; startul se dă la ora 20:00

2.218 ori
<b>Flanco ne pregătește reduceri de până la 65% în această seară; startul se dă la ora 20:00</b>Pe fondul unor creșteri financiare cu p&acirc;nă la 20% mai mari față de primele 6 luni ale anului trecut, iată că Flanco ține să-și mulțumească și clienții prin intermediul unei campanii speciale denumită Discount Night ce debutează chiar...

Pe fondul unor creșteri financiare cu până la 20% mai mari față de primele 6 luni ale anului trecut, iată că Flanco ține să-și mulțumească și clienții prin intermediul unei campanii speciale denumită Discount Night ce debutează chiar în această seară începând de la ora 20:00.

După cum și Flanco precizează, în această noapte albă vom avea parte de reduceri de până la 65% la o gamă variată de produse. Desigur, ne așteptăm să vedem prețuri speciale pentru smartphone-uri, tablete, televizoare, dar și pentru produse de uz casnic ca și aparate de aer condiționat sau combine frigorifice.

Pentru a fi pregătiți de reduceri, vă recomandăm crearea unui cont pe site chiar de aici, tocmai pentru a realiza comenzi mult mai rapide. Potrivit Flanco, cele mai ‘vânate’ categorii de produse sunt electrocasnicele mari și mici, telefoanele mobile, televzoare, dar și notebook-urile. Pe de altă parte, tabletele și camerele foto au înregistrat cele mai slabe vânzări.

Puteți accesa site-ul Flanco.ro de aici începând cu ora 20:00.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×