Flanco ne pregătește reduceri de până la 65% în această seară; startul se dă la ora 20:00

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 2.207 ori
<b>Flanco ne pregătește reduceri de până la 65% în această seară; startul se dă la ora 20:00</b>Pe fondul unor creșteri financiare cu p&acirc;nă la 20% mai mari față de primele 6 luni ale anului trecut, iată că Flanco ține să-și mulțumească și clienții prin intermediul unei campanii speciale denumită Discount Night ce debutează chiar...

Pe fondul unor creșteri financiare cu până la 20% mai mari față de primele 6 luni ale anului trecut, iată că Flanco ține să-și mulțumească și clienții prin intermediul unei campanii speciale denumită Discount Night ce debutează chiar în această seară începând de la ora 20:00.

După cum și Flanco precizează, în această noapte albă vom avea parte de reduceri de până la 65% la o gamă variată de produse. Desigur, ne așteptăm să vedem prețuri speciale pentru smartphone-uri, tablete, televizoare, dar și pentru produse de uz casnic ca și aparate de aer condiționat sau combine frigorifice.

Pentru a fi pregătiți de reduceri, vă recomandăm crearea unui cont pe site chiar de aici, tocmai pentru a realiza comenzi mult mai rapide. Potrivit Flanco, cele mai ‘vânate’ categorii de produse sunt electrocasnicele mari și mici, telefoanele mobile, televzoare, dar și notebook-urile. Pe de altă parte, tabletele și camerele foto au înregistrat cele mai slabe vânzări.

Puteți accesa site-ul Flanco.ro de aici începând cu ora 20:00.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×