Flash pe iPhone si iPad?! Da, de la Adobe, prin Flash Media Server 4.5 si flash Access 3.0

Autor:  | Publicat în:  Adobe 1.999 ori
<b>Flash pe iPhone si iPad?! Da, de la Adobe, prin Flash Media Server 4.5 si flash Access 3.0</b>Am pierdut deja sirul reclamelor pentru tablete non-iPad care ironizeaza lipsa suportului Flash pe tableta Apple. Ei bine, iata ca acum tehnologia Flash exista si pe device-urile iOS, prin intermediul noilor produse Adobe. &nbsp; In cadrul showului IBC...

Am pierdut deja sirul reclamelor pentru tablete non-iPad care ironizeaza lipsa suportului Flash pe tableta Apple. Ei bine, iata ca acum tehnologia Flash exista si pe device-urile iOS, prin intermediul noilor produse Adobe.

In cadrul showului IBC din Amsterdam Adobe a prezentat oficial Adobe Flash Media Server 4.5 si Adobe flash Access 3.0, care permit terminalelor iPod touch, iPhone si iPad sa acceseze continuturi Flash. Stiti probabil deja faptul ca Apple nu simpatizeaza deloc tehnologia Flash si o respinge chiar total. Ei bine, in cazul noilor softuri, nu este nevoie de aprobarea celor de la Cupertino pentru a rula Flash pe terminalele iOS.

Spre exemplu, folosind Adobe Media Flash Media Server 4.5, publisherii media vor putea livra continuturi Flash pe toate terminalele, de la Android si Windows Phone la iOS. Publisherii vor putea face streaming Flash pe iOS, iar suportul in browserul Safari nu va fi deloc necesar. Astfel, in loc sa se bazeze pe procesorul terminalului, Adobe Flash Media Server 4.5 se va ocupa complet de randare. Pretul sau este de 4500 de dolari pentru publisheri si sunt foarte curios sa vad cum va reactiona Apple la acest release.

Oare vor gasi o metoda pentru a bloca softul?

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×