Flickr: iPad 2 camera are doar 23 de utilizatori activi pe zi

1.340 ori
<b>Flickr: iPad 2 camera are doar 23 de utilizatori activi pe zi</b>Presupun că fiecare dintre voi a auzit de flickr și poate utilizați serviciul de photo sharing deținut de Yahoo!. Recent au făcut publică o statistică legată de iPad 2. S-au referit la camera foto și cantitatea de conținut generată până acum...

Presupun că fiecare dintre voi a auzit de flickr și poate utilizați serviciul de photo sharing deținut de Yahoo!. Recent au făcut publică o statistică legată de iPad 2. S-au referit la iPad 2 și cantitatea de conținut generată până acum de camera foto ce însoțește acest device prezentat în urmă cu peste 2 luni de zile ce a beneficiat de un review detaliat și pe mobilissimo.ro.

Aveți și un tabel în care se pot vedea datele referitoare la conținutul foto generat și uploadat pe flickr. Sunt puse cap la cap: iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4 și iPod Touch. Este oarecum normal ca iPad 2 să fie codașă și numai dacă ținem cont că este cel mai nou produs pe piață din listă.

Pe de altă parte este evident că iPad 2 nu are un senzor foto prea grozav și nici nu ai cum să surprinzi momente inedite cu tabletă că doar nu o ai la îndemână în fiecare moment din zi ca un telefon mobil precum iPhone 4. Senzorul foto de pe o tabletă este util mai ales pentru apeluri video, dar este aiurea să fotografiezi ținând în mână un ecran touch de peste 9 inch.

Samsung a sesizat disfuncția și la Galaxy Tab 10.1 au retras camera foto de 8 Megapixeli ce filma full HD - regăsită pe versiunea Galaxy Tab 10.1v prezentată inițial la MWC din Barcelona - pentru un senzor de doar 3 Megapixeli. Utilizatorul vrea altceva de la o tabletă și funcția de a fotografia este complet auxiliară.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×