Flir One, camera termală văzută la MWC 2015 este acum disponibilă comercial

Autor:  | Publicat în:  Accesorii 1.406 ori
<b>Flir One, camera termală văzută la MWC 2015 este acum disponibilă comercial</b>Printre numeroasele standuri ce le-am văzut &icirc;n martie la t&acirc;rgl Mobile World Congres, am dat și de cel al companiei Flir. Aceștia aveau expusă la fața locului un gadget foarte interesant, și anume camera termală Flir One ce se conecta la...

Printre numeroasele standuri ce le-am văzut în martie la târgl Mobile World Congres, am dat și de cel al companiei Flir. Aceștia aveau expusă la fața locului un gadget foarte interesant, și anume camera termală Flir One ce se conecta la device-urile mobile iOS și Android prin intermediul portului de încarcare.

Astăzi descoperim că micul device devine disponibil comercial la un preț de aproximativ 1.250 lei, livrarea fiind efectuată la nivel global. Flir One este capabilă să ne prezinte în timp real mediul din jur în infra-roșu, și astfel detecta nivelul de căldură degajat de către obiecte ce se află prin preajma noastră.

Flir One

Un astfel de dispozitiv este foarte util și la testarea telefoanelor, mai precis la dezvăluirea temperaturii pe care device-urile le ating la rularea de jocuri sau benchmark-uri. Pentru moment, Flir One este disponibil doar în varianta pentru produsele iOS, iar de luna viitoare și modelul compatibil cu telefoanele Android.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×