Fondatorii Skype se gândesc la Internet TV

1.815 ori
<b>Fondatorii Skype se gândesc la Internet TV</b>Skype a revoluționat apelurile gratuite prin Internet și o duce la fel de bine și în domeniul apelurilor video. Dacă te gândești că a fost evaluat la 2.6 miliarde $ pe Ebay în 2005, înseamnă că sigur a făcut ceva bun, nu? Spațiul în...

Skype a revoluționat apelurile gratuite prin Internet și o duce la fel de bine și în domeniul apelurilor video. Dacă te gândești că a fost evaluat la 2.6 miliarde $ pe Ebay în 2005, înseamnă că sigur a făcut ceva bun, nu?

Spațiul în creștere dar totuși competitiv al Internet TV este ținta ultimei alianțe a fondatorilor Skype, care tocmai au lansat Joost - pronunțat ca Juiced. Funcționează similar cu Skype în sensul că descărcați un software gratuit iar în loc să apelați pe cineva, veți căuta pe Web conținut de Net TV pe care doriți să-l urmăriți.

Nu foarte revoluționar, dar putem spune că Joost va fi primul serviciu online de emisie TV de calitate. Aceasta înseamnă full-screen, emisie video de calitate cu comutare instant între canale. Sună atrăgător, nu?

Serviciul, în faza de testare acum, este programat să intre în faza finală în următoarele luni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×