Fono e100, telefon low end pentru oameni in varsta, made in Germany

Autor:  | Publicat în:  Hagenuk 1.717 ori
<b>Fono e100, telefon low end pentru oameni in varsta, made in Germany</b>Daca sunteti in cautarea unui telefon low end cu afisaj si taste pentru cei cu vazul mai putin bun sau persoane in varsta, atunci va va tenta modelul fono e100, oferit de compania germana Hagenuk. Prezent in imaginea de mai jos, terminalul opereaza in...

Daca sunteti in cautarea unui telefon low end cu afisaj si taste pentru cei cu vazul mai putin bun sau persoane in varsta, atunci va va tenta modelul fono e100, oferit de compania germana Hagenuk. Prezent in imaginea de mai jos, terminalul opereaza in retele dualband GSM 900/1800.

Bateria sa rezista pana la 2.5 ore in mod convorbire si pana la 150 de ore in standby. Fono E100 vine cu un display monocrom, 6 tipuri de sonerii polifonice, un difuzor puternic, functie handsfree si buton SOS (apelare de urgenta si SMS-uri de urgenta trimise la 5 contacte presetate).

Acelasi telefon made in Germany mai soseste cu radio FM, o agenda de 250 de contacte (plus cele de pe sIM), alarma, calculator, lanterna LED si jack audio de 2.5 mm pentru headset. Terminalul masoara 105 x 50 x 16 mm si cantareste aproximativ 79 de grame. Mai multe detalii despre handset aflati de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×