Facebook 1.2, oficial pe telefoanele Windows Mobile

Autor:  | Publicat în:  Software 1.246 ori
<b>Facebook 1.2, oficial pe telefoanele Windows Mobile</b>Disponibila initial pe web prin intermediul comunitatii XDA, aplicatia Facebook 1.2 pentru mobil este de abia acum oficiala si poate fi descarcata de aici. Ea a cunoscut numeroase imbunatatiri, fata de predecesoarea sa, printre care si adaugarea...

Disponibila initial pe web prin intermediul comunitatii XDA, aplicatia Facebook 1.2 pentru mobil este de abia acum oficiala si poate fi descarcata de aici. Ea a cunoscut numeroase imbunatatiri, fata de predecesoarea sa, printre care si adaugarea comentariilor si optiunea de a selecta "like" in cazul unor posturi/imagini.

De asemenea, noua versiune permite o vizualizare mai usoara a comentariilor, vine cu o pagina de feed-uri News updatata si o optiune de cautare. Retineti ca este vorba de aplicatia Facebook pentru Windows Mobile, care mai are inca un drum lung de facut pana sa ajunga la nivelul celei de pe iPhone.

Acelasi soft permite si uploadul clipurilor video si imaginilor direct prin Facebook, trimiterea de mesaje sau apelarea persoanelor din lista de contacte Facebook si multe altele. Aparent, noua versiune vine cu cateva probleme de sincronizare si refresh, dar speram ca acestea sa fie corectate pana la versiunea 1.3.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×