Forta se trezeste in noul teaser Allview X3 Soul Pro! Forța lui… Force Touch

887 ori
<b>Forta se trezeste in noul teaser Allview X3 Soul Pro! Forța lui… Force Touch</b>Seria de teasere pentru modelul Allview X3 Soul Pro continuă, urm&acirc;nd a culmina cu debutul sau la MWC 2016, săptăm&acirc;na viitoare. Azi luăm contact cu un teaser, ce promite că terminalul va "recunoaşte forţa atingerilor tale". &nbsp; Asta...

Seria de teasere pentru modelul Allview X3 Soul Pro continuă, urmând a culmina cu debutul sau la MWC 2016, săptămâna viitoare. Azi luăm contact cu un teaser, ce promite că terminalul va "recunoaşte forţa atingerilor tale".

Asta înseamnă că vom primi o tehnologie în genul lui 3D Touch/Force Touch la bord, ceea ce inseamna ca in functie de forta cu care apasam, vom declansa diferite comenzi. Acest model a mai primit câteva teasere în ultimele săptămâni. Spre exemplu ieri aflam că va aduce o cameră de 16 megapixeli cu deschidere F/1.8. Am primit şi o imagine de ansamblu a designului aici, iar în prima fază am văzut un teaser legat de corpul metalic unibody al noului venit.

Allview X3 Soul Pro va avea un panou frontal acoperit cu sticlă 2.5D, port USB Type-C şi un buton Home care probabil integrează un scanner de amprente. La bord am putea găsi şi 3 GB RAM, 32 GB stocare, slot microSD şi un ecran generos. Indicii ne oferă modelul Gionee Elife S8, variantă pe care o integrează Allview la noi în ţara sub forma noului device. Aflăm mai multe luni, pe 22 februarie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×