ZTE pregăteşte un nou smartphone din seria Axon pentru prezentare la MWC 2016; Avem un teaser cu luciu metalic

760 ori
<b>ZTE pregăteşte un nou smartphone din seria Axon pentru prezentare la MWC 2016; Avem un teaser cu luciu metalic</b>ZTE are programat un eveniment pe data de 21 februarie 2016, &icirc;n cadrul MWC 2016 şi &icirc;ntre timp am primit şi un teaser pentru acest eveniment, unul ce prezintă o siluetă de smartphone. Ar fi vorba despre un model Axon nou, se pare. &nbsp;...

ZTE are programat un eveniment pe data de 21 februarie 2016, în cadrul MWC 2016 şi între timp am primit şi un teaser pentru acest eveniment, unul ce prezintă o siluetă de smartphone. Ar fi vorba despre un model Axon nou, se pare.

Teaserul cu rol de invitaţie a fost postat chiar de către CEO-ul companiei şi se pare că vom primi un flagship, dotat cu scanner de amprente şi autentificare vocală, dar şi prin scanare oculară. Observăm în imagine o ramă metalică lucioasă şi solidă şi circulă zvonuri că noul venit ar fi ZTE Axon II. Ne aşteptam la un panou 2.5D în zona frontală şi un procesor Snapdragon 820 la interior.

Precedentele modele din gama Axon aveau ecrane Quad HD, 4 GB RAM şi procesoare Snapdragon 810, plus camere duale de 13 MP. Va fi interesant de văzut cum vor fi ele depăşite, dar probabil se va merge pe o cameră mai bună, un procesor nou, Android 6.0 şi eventual vreo noutate la nivel de rezoluţie 4K.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×