Foști angajați Nokia dezvoltă cele mai compacte căști wireless in ear, marca Earin

1.684 ori
<b>Foști angajați Nokia dezvoltă cele mai compacte căști wireless in ear, marca Earin</b>Foștii angajați Nokia au păstrat viu spiritul inovator al companiei și în vreme ce unii se regăsesc în proiectele originale Jolla, alții au propriul lor business. Spre exemplu, originalele căști wireless in ear Earin sunt produse de foști...

Foștii angajați Nokia au păstrat viu spiritul inovator al companiei și în vreme ce unii se regăsesc în proiectele originale Jolla, alții au propriul lor business. Spre exemplu, originalele căști wireless in ear Earin sunt produse de foști angajați ai firmei finlandeze.

Earin are și o aplicație dedicata pentru Windows Phone, iOS și Android, iar o cască va cântări foarte puțin, doar 5 grame. Fiecare dintre aceste earbuds include o mini baterie de 50 mAh, care asigură între 2.5 și 3 ore de playback. încărcătorul/mecanismul de stocare oferă 600 mAh, aducând timpul de playback la 10 ore. în ciuda faptului că perechea de căști are 20 mm în lungime și 14.5 mm în lățime, creatorul lor afirma că ele stau bine în ureche și nu cad prea ușor.

Foști angajați Nokia dezvoltă cele mai compacte căști wireless in ear, marca Earin

Dacă totuși nu vă simțiți în siguranță cu Earin, există și accesorii în genul celor asociate headseturilor Bluetooth, care fixează mai bine casca în ureche. Cele 3 minți luminate din spatele acestui proiect sunt Olle Lindén, Per Sennström, Kiril Trajkovski, care au făcut parte din echipa Nokia. Căștile sunt stocate în acea capsula metalică alungită de culoare gri, care încape în orice buzunar.

Produsul costă 199 de dolari, fără taxe.

Foști angajați Nokia dezvoltă cele mai compacte căști wireless in ear, marca Earin

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×