Fostul șef Windows Steven Sinofsky postează tweeturi de pe iPhone, dar nu pleaca la Apple… Încă

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 757 ori
<b>Fostul șef Windows Steven Sinofsky postează tweeturi de pe iPhone, dar nu pleaca la Apple… Încă</b>Fostul șef al secțiunii Windows de la Microsoft, Steven Sinofsky, probabil cel mai important om care a părăsit Microsoft în ultima vreme a surprins destulă lume atunci când a început să posteze pe Twitter de pe iPhone. Imediat au apărut...

Fostul șef al secțiunii Windows de la Microsoft, Steven Sinofsky, probabil cel mai important om care a părăsit Microsoft în ultima vreme a surprins destulă lume atunci când a început să posteze pe Twitter de pe iPhone. Imediat au apărut speculații că Steven ar fi plecat la Apple, dar se pare că nu e așa.

Fostul oficial MS a lăsat timpul să treacă și speculațiile să continue, până în ultimele zile, când a explicat ce se întâmplă. Se pare că Sinofsky ar fi deținut toate iPhone-urile, iPad-urile, Galaxy-urile și modelele Kindle lansate până acum. Lui Steven i se pare important să folosească zilnic produsele concurenței, pentru a descoperi punctele lor forte. înainte de iPhone, el folosise un Nokia Lumia 920 și ideea era să găsească un device de pe care poate lucra, atât la birou, cât și din mers.

Evident, nu putem noi să știm care sunt planurile lui Sinofsky și dacă mari jucători de fotbal au plecat la echipe rivale, de ce nu o pot face și marii oameni din IT&C? Evident sunt obișnuitele probleme legale, cu contractul de confidențialitate, promisiunea că nu va dezvălui secrete și nu va prelua tehnologii. Poate nu e exclus să îl vedem pe Sinofsky la Apple, mai ales că producătorul lui iPhone face eforturi pentru a aduce Office pe iPad și ar avea nevoie de aportul lui Sinofsky.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×