Fotografii cu Luna... Nokia Luna!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 12.028 ori
<b>Fotografii cu Luna... Nokia Luna!</b>Cel mai nou telefon de la Nokia, Nokia 8600, nu a fost confirmat oficial inca, dar ca de obicei o serie de poze si specificatii tehnice au &ldquo;scapat&rdquo; pe cateva forumuri de specialitate. Numit si Luna, acest terminal va fi de fapt o versiune...

Cel mai nou telefon de la Nokia, Nokia 8600, nu a fost confirmat oficial inca, dar ca de obicei o serie de poze si specificatii tehnice au “scapat” pe cateva forumuri de specialitate.

Numit si Luna, acest terminal va fi de fapt o versiune simplificata a lui 8800 Sirocco, care va avea tastele de baza plasate deasupra partii glisante, in loc sa le aiba sub aceasta, cum ne obisnuise producatorul. De asemenea 8600 va fi dotat cu o camera de 2 megapixeli, suport pentru EDGE si Blueooth. Ramane de vazut daca vom vedea si noul terminal in varianta "gold", la un pret exorbitant, la fel cum s-a intamplat cu Sirocco Gold.

Desi alte detalii in legatura cu Nokia 8600 nu sunt cunoscute inca, forumurile indica faptul ca terminalul va avea un radio quad-band GSM si va fi disponibil publicul nord-american si european, cu optiunile operatorilor locali. O lansare formala a noului telefon va avea loc in lunile viitoare, iar detaliile despre pretul terminalului “Luna” nu sunt cunoscute.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×