Motorola Z8 "Media Monster"

2.477 ori
<b>Motorola Z8 "Media Monster"</b>Motorola Z8 (Media Monster) arata extraordinar iar specificatiile sunt indeajuns de bune pentru a atrage atentia. Se declara a fi primul telefon Kick-Slider cu "Pre-loaded Hollywood Blockbuster, Continut BSkyB, Podcasts si Jocuri." Cu aceste functii...

Motorola Z8 (Media Monster) arata extraordinar iar specificatiile sunt indeajuns de bune pentru a atrage atentia.

Se declara a fi primul telefon Kick-Slider cu "Pre-loaded Hollywood Blockbuster, Continut BSkyB, Podcasts si Jocuri." Cu aceste functii multimedia (are chiar si mobile TV) telefonul are indeajuns spatiu pentru a pastra poze si video.

Cunoscut si ca "Media Monstor", are o camera de captura video si ecran de redare la 30fps plus 80MB de memorie interna, precum si 32GB pe cardul microSDHC. Integreaza si modulul de HSDPA si Bluetooth 2.0, ecran TFT QVGA de 16 milioane de culori, 8x zoom camera si lumina lumi LED light si vine impreuna cu o copie a filmului "The Bourne Identity – Identitatea lui Bourne".

Are o tasta dedicata pentru accesarea muzicii folosind doar un buton. Interfata cu utilizatorul, bine conceputa, permite accesul dintr-un singur clic la functiile telefonului. Va trebui insa sa ghicim autonomia bateriei, deoarece aceste detalii sunt deocamdata necunoscute, pana la lansarea Motorola Z8 din iunie in Europa si Asia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×