Xiaomi Mi Note 2 are parte de o scăpare în fotografii hands on, care confirmă ecranul curbat din randarea anterioară

917 ori
<b>Xiaomi Mi Note 2 are parte de o scăpare în fotografii hands on, care confirmă ecranul curbat din randarea anterioară</b>După randarea de ieri ce ne prezenta phablet-ul Xiaomi Mi Note 2, iată că acum pe web sosesc și două fotografi hands-on cu device-ul în cauză. Aceste materiale ne confirmă faptul că handset-ul va beneficia într-adevăr de un display cu margini curbate

Xiaomi Mi Note 2 a primit acum două zile o randare din partea comunităţii sale de fani, în care arăta fix cum ne imaginasem după seria de zvonuri apărute pe web, iar azi randarea se confirmă prin scăpări de fotografii live cu terminalul. În primul rând vedem în sfârşit în realitate acele muchii curbate ale ecranului.

Xiaomi Mi Note 2

Zvonurile afirmă că terminalul va avea cel putin două versiuni: una cu ecran Full HD şi una cu ecran Quad HD. În trecut aflam şi că doar una dintre cele 3 versiuni principale ale handsetului ar urma să aibă ecran cu muchii rotunjite. Ce remarc eu în a doua fotografie e că primim şi o vereastra specială ca widget plutitor în stilul celui asociat cu S Pen de pe modelele Galaxy Note (acel semicerc de opţiuni).

Xiaomi Mi Note 2

Îl aşteptăm pe Xiaomi Mi Note 2 în luna septembrie, cu 6 GB RAM la bord, cameră duală în spate şi cu o ramă metalică. Vom primi şi până la 128 GB stocare, procesor Snapdragon 821, iar spatele va avea la rândul său un panou din sticlă cu muchii curbate. Ecranul va fi unul AMOLED şi ne aşteptăm şi la funcţii speciale ale muchiilor sale curbate, la nivel de software.

Sa nu va mirati daca apare si un stylus!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×