Foxconn pregătește cinci facilități de producție În Brazilia pentru produsele Apple

887 ori
<b>Foxconn pregătește cinci facilități de producție În Brazilia pentru produsele Apple</b>Se cunoaște parteneriatul dintre Foxconn și Apple pentru producția de iPhone și iPad. Știam că fabricile lor sunt locate în China, dar uite că aveau deja una în Brazilia. Bănuiesc că merge bine și de aceea se pregătesc să ridice încă cinci...

Se cunoaște parteneriatul dintre Foxconn și Apple pentru producția de iPhone și iPad. Știam că fabricile lor sunt locate în China, dar uite că aveau deja una în Brazilia. Bănuiesc că merge bine și de aceea se pregătesc să ridice încă cinci în apropiere de Sao Paolo.

Asta înseamnă noi locuri de muncă și bani din taxe ce vor intra în bugetul Braziliei. Este cea mai mare țară din America de Sud cu peste 189 milioane locuitori și cu un spor natural consistent. Observați cum chinezilor de la Foxconn le convine să se dezvolte în Brazilia, în detrimentul locului de obârșie.

Apple se pregătește în 2012 pentru lansarea lui iPad 3, iPhone 5 și poate să abordeze piața LED tv-urilor inteligente. Vorbim de cea mai valoroasă companie din lume cu aproape 100 miliarde dolari cash în conturi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×