Foxconn solicită ore în plus de muncă de la angajaţii săi, pentru a face faţă producţiei lui Xiaomi Mi 5

Autor:  | Publicat în:  Foxconn 562 ori
<b>Foxconn solicită ore în plus de muncă de la angajaţii săi, pentru a face faţă producţiei lui Xiaomi Mi 5</b>Xiaomi Mi 5 e probabil ultimul flagship mare care ar fi trebuit să se lanseze &icirc;n 2015, dar a fost am&acirc;nat pentru acest an, din cauza integrării t&acirc;rzii a lui Snapdragon 820. &Icirc;l aşteptăm cu nerăbdare de ceva vreme şi se pare că...

Xiaomi Mi 5 e probabil ultimul flagship mare care ar fi trebuit să se lanseze în 2015, dar a fost amânat pentru acest an, din cauza integrării târzii a lui Snapdragon 820. Îl aşteptăm cu nerăbdare de ceva vreme şi se pare că producţia sa e în toi chiar acum, la Foxconn.

Pentru a face faţă cererii, ce se anunţă amplă, Foxconn a decis să implementeze ture în plus în programul de muncă de la fabricile sale. Pe Mi 5 îl aşteptam luna viitoare, imediat după începutul noului an chinezesc, care va aduce şi o săptămână de sărbători în China. Recent a apărut şi un banner din fabricile Foxconn, care garanta o furnizare la timp a unităţilor Mi 5, la cea mai bună calitate.

Foxconn solicită ore în plus de muncă de la angajaţii săi, pentru a face faţă producţiei lui Xiaomi Mi 5

Terminalul e aşteptat să vină cu un procesor Qualcomm Snapdragon 820, 3 sau 4 GB RAM, 32 sau 64 GB stocare şi un display de 5.2 inch, probabil cu rezoluţie Quad HD. La bord se va afla şi o baterie de 3600 mAh, iar handsetul va rula Android 6.0 cu MIUI 7 aplicat peste. Designul ar trebuie să fie bazat pe o ramă metalică şi un panou din sticlă în faţă, plus unul în spate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×