Foxconn şi Pegatron au început deja angajările pentru procesul de producţie al lui iPhone 7; Acesta va fi mai complex, se pare

1.115 ori
<b>Foxconn şi Pegatron au început deja angajările pentru procesul de producţie al lui iPhone 7; Acesta va fi mai complex, se pare</b>Prin intermediul publicației Economic Daily News aflăm astăzi că doi dintre cei mai mari producători de terminale Apple, și anume Foxconn respectiv Pegatron, ar fi dat startul programului de angajări pentru procesul de producție al lui iPhone 7.

Doi dintre marii producători hardware care colaborează cu Apple pentru realizarea de modele iPhone ar fi început recrutările de angajaţi pentru asamblarea lui iPhone 7. Aparent procesul va fi mai complex decât de obicei, de aici nevoia de specialişti, pe care îi cauta Foxconn şi Pegatron.

Informaţiile vin de la publicaţia Economic Daily News, care are surse apropiate de producători. Noul smartphone e descris drept "mai complex decât precedentele modele", de aici şi graba celor de la Foxconn şi Pegatron de a face angajări. Şi programul de producţie ar fi fost schimbat, totul începând mai devreme decât de obicei.

Pagina de angajări Foxconn menţionează o ofertă de angajare pentru "un număr mare de persoane", cu vârste între 18 şi 40 de ani şi care să fie gata de muncă imediat. Există şi informaţii că deja linia telefonică pentru angajări Foxconn e blocată de cereri. Aceste recrutări încep în 2016 cu o lună mai devreme decât în alţi ani, în vederea producţiei de modele iPhone 7.

Prin această schimbare există şi timp în plus pentru pregătirea angajaţilor, astfel încât să opereze optim echipamentele din fabrică şi să se adapteze la cerinţele de producţie. Nu ne grăbim totuşi să credem tot ce auzim, pentru că zvonuri precedente şi în general scăpările de sasiu ne-au prezentat un design în mare similar cu iPhone 6S, fără schimbări radicale, cel putin ca format.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×