Fu Chunli din China a câștigat voucherul de 10.000 de dolari pus la bătaie de Apple

Autor:  | Publicat în:  Apple 721 ori
<b>Fu Chunli din China a câștigat voucherul de 10.000 de dolari pus la bătaie de Apple</b>Apple a pus un premiu pentru persoana ce va ajunge a descărca aplicația cu numărul 25 de miliarde. Vorbim de un milestone la care alte magazine de aplicații visează, App Store a reușit să atingă valoarea în urmă cu câteva zile. &nbsp; Am uitat...

Apple a pus un premiu pentru persoana ce va ajunge a descărca aplicația cu numărul 25 de miliarde. Vorbim de un milestone la care alte magazine de aplicații visează, App Store a reușit să atingă valoarea în urmă cu câteva zile.

Am uitat să precizez că premiul era un voucher de 10.000 de dolari. Se poate utiliza doar pentru a descărca aplicații din App Store și nu pentru a obține un produs Apple dintr-un magazin al companiei.

S-a nimerit ca voucherul să meargă spre Fu Chunli din China. Și-a cumpărat iPhone-ul în urmă cu puțin timp. Nu a știut de concurs și a crezut că s-a făcut o glumă pe seama sa când a fost contactată de către Apple. A fost invitată să vină în capitala Chinei la un magazin Apple și acolo și-a primit premiul, a întâmpinat presa.

Vă dați seama că poate descărca orice dorește din App Store pentru o bună perioada de timp fără să aibă nevoie să se mai gândească la cum se duce suma de pe card. Aplicația descărcată de către Fun Chunli - Where’s is my water adusă în App Store de către Disney.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×