HTC intră pe piața de video streaming, cumpăra 20% din Sync TV și intră În parteneriat cu Intertrust

Autor:  | Publicat în:  HTC 829 ori
<b>HTC intră pe piața de video streaming, cumpăra 20% din Sync TV și intră În parteneriat cu Intertrust</b>După ce a cumpărat Beats by Dre, având acces la tehnologii audio superioare, HTC a pus ochii acum pe piața video, anunțând un parteneriat cu Intertrust, care implică și achiziția a 20% din Sync TV. Acesta este un serviciu de streaming video, iar...

După ce a cumpărat Beats by Dre, având acces la tehnologii audio superioare, HTC a pus ochii acum pe piața video, anunțând un parteneriat cu Intertrust, care implică și achiziția a 20% din Sync TV. Acesta este un serviciu de streaming video, iar cei de la HTC au acum parte și de cateva licențe pentru tehnologii, în special cele DRM.

Nu avem încă idee cum va transforma HTC aceste achiziții în produse, dar sunt convins că HTC Watch ar merita să fie extins și în alte țări, deoarece la noi spre exemplu nu merge. Revenind la Sync TV, aceștia oferă un serviciu video bazat pe cloud, care realizează streaming pe terminale Android, Windows Phone, Xbox iOS și televizoare cu Internet. înainte să ne bucurăm prea mult și să ne gândim la un serviciu de închirieri video cu transfer de conținut pe televizor, aflați că uneori astfel de achiziții sunt făcute și de dragul siguranței, pentru a asigura brevete și a evita procese.

Cu o săptămână în urma Beats Audio cumpăra MOG, un serviciu muzical de streaming și acum vedem mutări și pe piața de streaming. Acum că are și Dropbox ca partener, oferind spațiu de stocare în cloud, HTC ar putea să se bazeze tot pe cloud și să ofere serviciul de streaming definitiv (audio/video) și un portofoliu bogat de artiști, care să rivalizeze cu iTunes.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×