Fujitsu a creat un hard drive mobil de 300GB

Autor:  | Publicat în:  Fujitsu 1.217 ori
<b>Fujitsu a creat un hard drive mobil de 300GB</b>Deja exista numerosi utilizatori de PC-uri care aleg sa foloseasca medii externe de stocare, pentru a pastra in siguranta galeriile foto si colectiile preferate de muzica. Fujitsu vine in intampinarea acestora cu ceea ce producatorul numeste "cel mai mare...

Deja exista numerosi utilizatori de PC-uri care aleg sa foloseasca medii externe de stocare, pentru a pastra in siguranta galeriile foto si colectiile preferate de muzica. Fujitsu vine in intampinarea acestora cu ceea ce producatorul numeste "cel mai mare hard drive extern mobil", cel putin la capitolul capacitate de stocare.

EVident puteti opta pentru un hard cu o capacitate mai mare, cum ar Hypertec Firestorm, de 1TB, dar acesta este mai degraba un hard drive desktop, decat unul mobil. Revenind la noul hardware al celor de la Fujitsu, acesta masoara doar 2.5 inch si este disponibil in variante de stocare de 120GB, 160GB, 200GB, 250GB sau 300GB. De asemenea hardul soseste cu o optiune de parolare care va va garanta ca sunteti singura persoana care are acces la pozele dumneavoastra "compromitatoare" din frageda copilarie.

Vitezele de transfer asigurate de acest hard sunt de pana la 60MB pe secunda, iar conexiunea la PC se va face printr-o interfata USB 2.0. Variantele de capacitate redusa ale hardwareului Fujitsu costa 89, respectiv 119 euro si sunt disponibile acum. In schimb modelele de 200 si 250GB vor fi disponibile la finalul lunii viitoare la pretul de 150 si 175 de euro, iar campionul de 300GB va sosi la finalul acestei luni la pretul destul de rezonabil de 199 euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×