Western Union si GSM Association furnizeaza servicii bancare mobile

806 ori
<b>Western Union si GSM Association furnizeaza servicii bancare mobile</b>Western Union si GSM Association lucreaza la ora actuala la un serviciu de transfer bancar, care va va permite sa trimiteti sume destul de mici persoanelor care au nevoie de bani, prin intermediul telefonului mobil. Dintre cei peste 700 de operatori GSM...

Western Union si GSM Association lucreaza la ora actuala la un serviciu de transfer bancar, care va va permite sa trimiteti sume destul de mici persoanelor care au nevoie de bani, prin intermediul telefonului mobil.

Dintre cei peste 700 de operatori GSM de telefonie mobila din lume, 35 vor colabora in cadrul acestei initiative, iar primele teste vor fi demarate in cea de-a doua jumatate a anului viitor. Western Union va conecta noul sistem mobil cu cel deja existent, un bonus de servicii pentru clientii care le folosesc pe acestea destul de des. PayPal ofera deja un serviciu similar, care inca nu este folosit la nivelul sperat de compania care il ofera, dar poate ca Western Union se va bucura de mai multa popularitate.

Astfel, data viitoare cand veti mai dori sa trimiteti sume moderate de bani unor rude care se afla la o mare distanta, nu va mai fi  nevoie sa va deplasati la o filiala Western Union, de vreme ce telefonul va face toata treaba pentru dumneavoastra. Prin aceasta metoda, se scade din timpul necesar unei tranzactii, se elimina cozile (poate chiar scad si taxele), iar transferul are loc imediat cu ajutorul mijloacelor electronice. Asteptam cu nerabdare ca serviciul sa fie disponibil si in Romania, unde varianta originala a serviciilor Western Union se bucura de popularitate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×