Telefonul mobil Skype, acum o realitate!

2.219 ori
<b>Telefonul mobil Skype, acum o realitate!</b>Skype lucreaza impreuna cu un operator wireless din Marea Britanie pentru a pune la dispozitia clientilor sai un nou produs care va cuceri cu siguranta piata fidelizata deja prin serviciile VoIP. Se pare ca este vorba de un terminal mobil, dezvoltat...

Skype lucreaza impreuna cu un operator wireless din Marea Britanie pentru a pune la dispozitia clientilor sai un nou produs care va cuceri cu siguranta piata fidelizata deja prin serviciile VoIP. Se pare ca este vorba de un terminal mobil, dezvoltat impreuna cu 3Mobile.

Skype isi va lansa telefonul customizat, cunoscut sub numele de cod "White Phone" (Telefonul Alb"), pe care il vom vedea pe piata in Italia, Marea Britanie, Hong Kong si Australia la finalul acestei luni. Companiile ar putea vinde licenta pentru tehnologiile folosite altor operatori sau sa le vanda direct consumatorilor din SUA.. Pana acum putine luni, operatorii wireless isi aratau teama fata de competitia pe care o reprezenta VoIP-ul mobil, companiile cerand producatorilor de terminale sa excluda suportul WiFi de pe handseturile noi.

Astfel, clientii ar fi fost impiedicati sa efectueze apeluri gratuite sau ieftine prin VoIP folosind hotspoturile in locul retelelor mobile. Telefoanele dotate cu suport WiFi sunt acum disponibile in SUA, dar majoritatea au suportul VoIP dezactivat. Nu se stie inca cu certitudine daca noul produs Skype va fi un telefon care ofera o experienta in stil desktop pentru apelurile VoIP, dar totusi pare logic ca producatorul sa foloseasca acelasi serviciu, fara a astepta ca operatorii americani sa profite de aceasta idee.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×