Fujitsu Arrows NX F-04G este primul telefon cu scanner de iris din lume; Debutează în Japonia!

2.727 ori
<b>Fujitsu Arrows NX F-04G este primul telefon cu scanner de iris din lume; Debutează în Japonia!</b>Operatorul japonez NTT DoCoMo a anunţat astăzi primul smartphone cu scanner de iris din lume. E vorba despre modelul Arrows NX F-04G, produs de către Fujitsu. Terminalul poate fi admirat mai jos şi aflaţi că prin autentificarea cu irisul se vor...

Operatorul japonez NTT DoCoMo a anunţat astăzi primul smartphone cu scanner de iris din lume. E vorba despre modelul Arrows NX F-04G, produs de către Fujitsu. Terminalul poate fi admirat mai jos şi aflaţi că prin autentificarea cu irisul se vor putea realiza şi plăţi prin DoCoMo Mobile Payment.

Acest smartphone rulează Android 5.0 Lollipop şi vine cu un procesor 64 bit Snapdragon 810, dar şi un display de 5.2 inch, cu rezoluţie Quad HD. Handsetul integrează o cameră de 21.5 megapixeli în spate şi una frontală de 2.4 MP. Pe lista de dotări se afla şi conectivitatea LTE de categoria 6, iar acest model oferă şi suport pentru VoLTE.

El adopta şi un slot nano SIM şi vine cu Bluetooth 4.1, WiFi dual band, NFC şi televiziune One Seg/Full Seg. Fujitsu Arrows NX F-04G include 3 GB RAM, 32 GB stocare şi are o carcasă rezistenta la apă şi praf, dar şi o baterie de 3120 mAh. Autentificarea pe bază de iris implica scanarea modelului de iris uman, care diferă de la un om la altul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×