Gionee E8 este telefonul ce poate face fotografii la o rezoluție de 100 megapixeli

Autor:  | Publicat în:  Gionee 1.715 ori
<b>Gionee E8 este telefonul ce poate face fotografii la o rezoluție de 100 megapixeli</b>&Icirc;n ultimul timp am tot auzit despre una dintre funcțiile inedite ce va fi regăsită pe smartphone-ul Vivo X5 Pro, și anume posibilitatea realizării unor fotografii de tip selfie de 32 megapixeli. Astăzi ni se dezvăluie faptul că și Gionee...

În ultimul timp am tot auzit despre una dintre funcțiile inedite ce va fi regăsită pe smartphone-ul Vivo X5 Pro, și anume posibilitatea realizării unor fotografii de tip selfie de 32 megapixeli. Astăzi ni se dezvăluie faptul că și Gionee pregătește un telefon cu senzor foto uimitor, și anume modelul E8.

Acesta din urmă a fost recent certificat de TENAA, iar potrivit informațiilor ajunse în presă, camera sa principală va fi o unitate de 23 megapixeli ce va putea realiza fotografii la o rezoluție uriașă de 100 megapixeli. Acest lucru este posibil prin intermediul unei funcții speciale prin care o serie de poze sunt alipite într-una singură de 100 megapixeli.

Din punct de vedere hardware, noul model Gionee E8 impresionează printr-un panou Quad HD AMOLED, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare și un procesor octa-core MediaTek MT6795.

Gionee E8 este telefonul ce poate face fotografii la o rezoluție de 100 megapixeli

La interior vom regăsi o baterie de 3.250 mAh, o cameră frontală de 8 megapixeli și sistemul de operare Android 5.0 Lollipop. Gionee E8 va cântări 207 grame și va măsura 9.6 mm în grosime. Un alt detaliu legat de acest model, este prezența unui senzor de amprente pe partea din spate chiar sub camera foto.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×