Premieră În Europa: Panasonic Eluga, primul smartphone al companiei pe Bătrânul Continent

Autor:  | Publicat în:  Panasonic 1.701 ori
<b>Premieră În Europa: Panasonic Eluga, primul smartphone al companiei pe Bătrânul Continent</b>Nu doar Fujitsu, ci și Panasonic își pregătește intrarea în Europa în segmentul de telefoane și tablete. Panasonic tocmai a anunțat primul său smartphone pentru Bătrânul Continent: Eluga, un device de 4.3 inch cu Android, pe care îl puteți...

Nu doar Fujitsu, ci și Panasonic își pregătește intrarea în Europa în segmentul de telefoane și tablete. Panasonic tocmai a anunțat primul său smartphone pentru Bătrânul Continent: Eluga, un device de 4.3 inch cu Android, pe care îl puteți admira mai jos.

Terminalul va fi pus în vânzare în această primăvară, iar smartphone-ul vine cu o carcasă rezistenta la apă și praf. Panasonic Eluga folosește un ecran OLED qHD, vine cu NFC, cântărește 103 grame și va putea fi folosit și drept telecomanda pentru HDTV-urile Panasonic. Lista completă de specificații pentru acest model nu a fost publicată încă, deci nu avem idee ce versiune de Android rulează acest device: ar putea fi Android 2.3 sau Android 4.0... cine știe? Observați că terminalul adopta designul în formă de "D" văzut și la Samsung Omnia 7 și la Nokia X7, dacă nu mă înșel.

Se pare că în 2012 vom asista la o invazie japoneză în Europa, atât Panasonic, cât și Fujitsu având planuri mari pentru continentul nostru. și asta în vreme ce Sony vrea la rândul său să se afirme că brand de sine stătător în perioada post Sony Ericsson. Care dintre companiile japoneze va avea câștig de cauză și oare ce alte branduri vor mai ajunge în Europa? Toshiba? NEC?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×