Fujitsu prezinta telefonul dual touchscreen cu ecrane rotative la CEATEC 2010

1.990 ori
<b>Fujitsu prezinta telefonul dual touchscreen cu ecrane rotative la CEATEC 2010</b>Dupa ce compania TAT a prezentat o interfata pentru telefoane dual display la Mobile World Congress, in februarie, iata ca 7 luni mai tarziu vedem si un terminal pe care sa fie implementat UI-ul. Cu ocazia showului CEATEC 2010, care are loc in aceasta...

Dupa ce compania TAT a prezentat o interfata pentru telefoane dual display la Mobile World Congress, in februarie, iata ca 7 luni mai tarziu vedem si un terminal pe care sa fie implementat UI-ul. Cu ocazia showului CEATEC 2010, care are loc in aceasta saptamana la Tokyo, Fujitsu a prezentat un handset dual touchscreen, care poate fi admirat mai jos.

Acesta este doar un prototip deocamdata, dotat cu doua ecrane touch cu rezolutii de 960 x 480 pixeli, unite de un mecanism glisant mai complex decat cele cu care suntem obisnuiti. Telefonul permite scrollingul listei de mailuri si al browserului web folosind ambele display-uri, dar distractia nu se opreste aici!

Exista si o functie care va permite sa transferati imagini din galeria foto afisata pe display-ul inferior catre lista de contacte a display-ului superior. Schimbarea designului acestui telefon se realizeaza prin rotirea ecranelor in format portrait sau landscape. Fujitsu afirma ca va dura cel putin un an pana ce terminalul va ajunge in stadiul de productie.

Fujitsu a prezentat un prototip Dual Touchscreen

Fujitsu a prezentat un prototip Dual Touchscreen

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×